Computerreparatie Utrecht030-760 20 80

Heeft u last van een ongewenste toolbar?

Kent u het probleem? Ineens verschijnen er in uw browser nieuwe toolbars die daar nog niet eerder stonden. Vaak worden deze toolbars (werkbalken in het Nederlands) per ongeluk geïnstalleerd wanneer u een nieuw programma op uw computer zet. De makers van zo’n programma verdienen geld met hun programma door deze toolbarsoftware automatisch mee te installeren. Voor u kan dat helaas allerlei vervelende gevolgen hebben. De computer wordt trager, u bent uw standaard openings- of zoekpagina kwijt en u loopt zelfs het risico dat persoonlijke of gevoelige informatie naar buiten lekt. Een ernstige zaak! Gelukkig kunt u er wat aan doen.

Bel nu voor directe hulp:

030 - 760 20 80

Zelf toolbar weghalen blijkt in de praktijk lastig

De meest voorkomende en hardnekkigste toolbars van deze soort zijn die van Babylon en Conduit. Toolbars verwijderen is voor gevorderden zelf te doen en in de meeste gevallen komt u met handleidingen op internet ongetwijfeld een heel eind. Toch blijven er helaas vaak nog resten van de ongewenste software op uw computer aanwezig. De toolbar verdwijnt dan nooit helemaal of lijkt vanzelf weer terug te komen. De Babylon toolbar verwijderen en de toolbar Conduit grondig verwijderen is dan ook lastig. We kunnen u hier gelukkig bij helpen.

ict waarborg

Hulp nodig?

Ziet u op tegen het zelf verwijderen van deze vervelende toolbars? Een werkbalk verwijderen kunt u snel en eenvoudig door ons laten doen. U hoeft daarvoor meestal geen expert aan huis te laten komen, maar onze medewerkers kunnen op afstand bij u inloggen om het probleem snel, effectief en goedkoop te verhelpen. Ook krijgt u nadat de Babylon en/of Conduit toolbar is verwijderd tips om te voorkomen dat deze software zich opnieuw automatisch installeert. U geniet dan weer van een snellere en schone computer en kunt zorgeloos op het internet surfen. Uw gegevens zijn weer veilig. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie, we staan u graag te woord.

Hulp vanaf afstand of aan huis, overal in Nederland!

U hoeft niet in Utrecht gevestigd te zijn om gebruik te maken van onze vakkundige medewerkers om die vervelende, ongewenste werkbalken in uw browser te verwijderen. Dankzij de hulp via het internet zijn wij in staat u overal te helpen. En als wij u bezoeken brengen wij geen voorrijkosten in rekening. Goed nieuws dus, als u woont of werkt in Utrecht, Nieuwegein, Vianen, Breukelen, Zeist, Maarssen, De Bilt, Bilthoven, Woerden of Culemborg.

toolbars verwijderen