Computerreparatie Utrecht030-760 20 80

Heeft u last van het virus Cybercrime?

Dit virus heeft een grote impact op het functioneren van uw computer. Sterker nog, u kunt er waarschijnlijk niet veel meer mee. U krijgt een notificatie op uw scherm die meldt dat uw computer geblokkeerd is vanwege het in strijd handelen met de wet. De beschuldigingen gaan van het schenden van copyrights tot aan het downloaden of bekijken van seksueel expliciete content. Door een boete te betalen kunt u uw foute gedrag afkopen. Doe dit echter nooit! U heeft hier te maken met oplichters. Het virus houdt zich verborgen in onschuldig ogende bestanden. Wanneer u in goed vertrouwen een dergelijk bestand opent, is uw computer besmet.

Bel nu voor directe hulp:

030 - 760 20 80

Het virus opsporen & verwijderen

Het Cybercrime trojan virus verwijderen is mogelijk, maar vaak problematisch. U kunt immers niet meer bij uw bestanden omdat de blokkerende notificatie steeds in beeld verschijnt. Het virus is lastig te verwijderen in Windows 7, waarbij u het virus dient te verwijderen vanuit de veilige modus. U loopt het risico grote schade aan uw bestanden toe te brengen. Bovendien blijven er vaak nog resten van het virus achter, waardoor u opnieuw geïnfecteerd kunt raken. We raden dan ook aan niet aan zelf te gaan experimenteren, aangezien een fout snel gemaakt is.

ict waarborg

Hulp bij het verwijderen van het virus Cybercrime

Onze medewerkers zijn speciaal getraind in het verwijderen van vele soorten computervirussen. Met name het oplossen van problemen met bovengenoemde gevaarlijke ‘ransomware’ is onze specialiteit. Voor het verwijderen van het virus Cybercrime hoeft u meestal geen expert aan huis te laten komen. Onze medewerkers kunnen gemakkelijk en veilig op afstand bij u inloggen en verhelpen het probleem snel en effectief. Het virus verwijderen van een laptop is uiteraard ook geen enkel probleem. In de meeste gevallen kan het virus op zeer korte termijn verwijderd worden en zorgen we weer voor een goed werkende computer die virusvrij opgeleverd wordt.

Hulp vanaf afstand of aan huis, overal in Nederland!

U hoeft niet in Utrecht gevestigd te zijn om gebruik te maken van onze vakkundige medewerkers om het Cybercrime virus te verwijderen. Dankzij de hulp via het internet zijn wij in staat u overal te helpen. En als wij u bezoeken brengen wij geen voorrijkosten in rekening. Goed nieuws dus, als u woont of werkt in Utrecht, Nieuwegein, Vianen, Breukelen, Zeist, Maarssen, De Bilt, Bilthoven, Woerden of Culemborg.

Cybercrime virus